17-08-2014 Mee op snorkelavontuur.

Foto: gvoto-design
De jeugdnatuurclub GreenTeens van De Heimanshof zoekt minimaal 1x per maand het avontuur op en gaat dan al het moois van de natuur ontdekken. Meestal is dit de natuur boven water. Maar ook onder water is er veel moois te ontdekken! Zondag 17 augustus organiseert Project Baseline Haarlemmermeer daarom samen met Duikschool BlueWonder een snorkelmiddag bij Recreatieplas Toolenburg. Onder begeleiding gaan we met snorkelset en vinnen de onderwaterwereld ontdekken. Welke visjes en planten kun jij vinden? Een tweede groep gaat in het ondiepe met schepnetten in de weer om te kijken wat daar allemaal leeft. Er zijn microscopen en vergrootglazen waarmee jullie je vangst mee kunnen bekijken. 

Ben je tussen de 11 en 18 jaar, lijkt dit snorkelavontuur je leuk en wil je wel eens meedoen met deze jeugdnatuurclub? 

Schrijf je dan nu in en ga zondag met ons mee. We verzamelen om 13.00 uur bij Restaurant de Lieveling, Redenburgsingel 110 te Hoofddorp. 
Wel vooraf even aanmelden, zodat we een snorkelsetje voor je beschikbaar hebben: info@divebluewonder.com. Tot zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.