2016-10-23 Details Schoonmaak

Wegomleiding naar Duikstek Vork&Mes Indien je via de N205 (Driemerenweg) komt, moet je doorrijden. Stoplicht links af de Kruisweg op richting Hoofddorp. Derde stoplicht links (Bord Haarlemmermeersebos langs Brandweerkazerne) Eerste kruising links. Bij stoplicht rechts. Weer terug naar waar je vandaan kwam.

Het schema en benodigdheden voor zondag 23 oktober Als je arriveert meld je dan bij Ted Huikehoven, zodat je na de briefing gelijk kunt omkleden en starten. 10:00 uur Team indeling 10:30 uur Briefing 10:45 uur Start Schoonmaak 11:45 uur Einde Schoonmaak 12:15 uur Groepsfoto / Gewicht 12:30 uur Opruimen 13:00 uur Lunch Papa’s Beach House Wat neem je eventueel zelf mee?-> Spoeltje -> Decoboei of andere hefballonnetje. -> Double enders. -> Waadpak of laarzen voor de oeverploegen. Wat krijg je van ons? Duikers krijgen van ons 1 of meer aardappelnetten mee. Het oeverteam krijgt Vuilgrijpers + vuilniszakken mee. Er is op locatie een grote pagoda tent met terraswarmer. Ook is de boot van de HengelSportvereniging Haarlem er weer bij. We maken er een gezellige ochtend van! Tot zondag groetjesDeze aangelegenheid wordt mogelijk gemaakt door:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.